My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Apa aku Masak?
Wednesday, July 29, 2009
ari ahad aku blk klang.... dgn harapan..ada orang masak utk tghari. heheh...sj jer aku smp time lunch.... skalik bkk sangai (tudung saji)...kosonggggg..uwaaaaa....abah n mak plan nak makan jln Hj Jumaat jer.... so. aku jugak la yg masak.. dgn kadar segera aku lenseng lengan baju...dan berperang di medan dapur... lauk aku simple... udang masak kari pekat..ikan goreng...pucuk betik celor ( mmg aku bwk pucuk betik mentah dari BB)..ulam petai... sambal binjai... simple tapi menyelerakan... abah makan bertambah...mak pun sama!.. si tun je mkn sket..cesss



ni udang masak kari pekat..


sayur meranti goreng bertempe


ulam petai


sambal binjai



pucuk betik yg di celor


yg ni pulakprojek senin.... lps keje.... aku masak daging dendeng...lauk lain..biasa je... tak perlu amik gmbr ahaks!!


daging masak dendeng


dan di kala petang...aku tingin makan kuih koci... buat inti berdoyan... dan hasil nya...taraaa.... utk pengetahuan semua...ni 1st time aku bt kuih koci.dan..MENJADI ler.. mlm siap bwk p ofc lgi.. hehehe...

kuih koci berinti doyan
posted by Milia Amran @ 6:27 PM   0 comments
Iklan Syaitan














posted by Milia Amran @ 6:53 AM   0 comments
Some Nice Old Ads












posted by Milia Amran @ 6:18 AM   0 comments
Sakit hati
Siyesly... aku memang sakit ati bila aku dapat tau tadi.. pergh.. depan2.. pijak semut pun tak mati.. blkg citer kalu.. aiyo!!.. dengki nyer tak hengat.. tu kan dah kira rezeki memasing.. apa hal nak dengki sangat ni.. bahagian memasing.. ada yang dapat.. ada yang tak dapat.. so apa nak kecoh BRO!!!.. lu dah tak dapat.. bukan rezeki lu.. nak buat camner kan.. cari la tempat lain.. rezeki kat bumi Allah s.w.t ni banyak.. kita usaha jer.. pasti berjaya.. Insya`Allah... dari terus dengki mendengki.. apa barang BRO???..

apa hal la nak mempertikaikan.. bukan BRO nyer pun elok sangat... ampes gak.. byk prob gak BRO.. jgn tuang pasir kat periuk nasi orang BRO!!..
posted by Milia Amran @ 3:50 AM   0 comments
Mandi Aisungai @Kalumpang
Saturday, July 25, 2009

pagi tadi...aku p mandi sungai kat Kalumpang dgn Haya n kawan2 ofc nyer.. haya amik aku kat umah Rawang aku..dan dari situ kami bergerak menghala ke Kalumpang.

aku bawak Mac n Cheese... heheh...

antara makanan yg ada.. buah2n..spag bolognaise..mac n cheese..nasi putih... BBQ -udang, ayam, sosej, kambing, ikan, jagung

makanan memang banyak..memang kenyang giler aku makan..sedap plak tu.makan nasi putih dgn kambing bakar cicah dgn kicap/bawang/cili... bertambah2 aku makan!!...

air sungai sangat la sejuk!!...gigil gak aku pada mula nya...jarang aku mandi air sungai ni kesejukan... selalunya..aku yang paling tahan!.. ahaks...

di sebab kan hari sabtu kan...cuti...ramai gak la orang kat sungai tu.. sungai ok..cantik...tapi tempat agak tak berjaga... dgn construction nyer... jalan kotor bertanah merah...tapi nasib baik sungai nyer tak bermerah!!... hehehe....

masa pegi kita orang lalu hway..nak cepat sampai.atter orang len dah sampai..kita org jer yg lom sampai kan... makan sumer kat kita org lak tu.. hahahni gara2 orang tu kesiangan!!..Choki tak kejut kan hahahhaha

so masa balik..kita org try jln lama... jln tanpa tol..agak jauh sket dari hway....tapi tembus umah aku daaaa.... so kita org singgah kedai utk membasahkan tekak yg kering......

dan malam ni ???..ehhehe...aku igt nak ajak adik2 angkat aku ni..p uptown rawang la..
posted by Milia Amran @ 6:40 PM   0 comments
HIs Request...24th July


ok..yesterday... menunaikan permintaan orang tersayang. ahaks.....

for lunch..aku buat spag carbonara....

for dinner.. mac n cheese...

semua base seafood.... udang murahhhhh...kat Tesco (pergh...promosi Tesco ni)...

he loves it... compliment me...pergh...kembang lobang hidung pesek aku ni!!...ahaks.....
posted by Milia Amran @ 6:08 PM   0 comments
Cuba Teka?
Thursday, July 23, 2009

CEPAT...CUBA KORANG TEKA TU SAPA?.. HEHEHE..
(m talking abt the one next to ma mum... eh!)
posted by Milia Amran @ 4:33 PM   4 comments
Life as a Nighter
Wednesday, July 22, 2009
well... it has been a week now since i change my daily routine.. dulu.. shift aku berterabur.. sekarang ni?.. shift aku fixed... cuma my off day jer la berterabur.. that is usual la kan.. skarang ni... shift start at 12 midnite.. ends at 930 in the morning..

so what normally i do after work?.. erk.. depends.. which house aku balik la...

kalu balik rawang... normally kemas umah ala kadar.. bagi kucing makan.. then ngadap komputer.. then komputer ngadap aku!

kalu balik klang lak... balik jer.. aku bekpes.. then masak utk lunch.. then... tido.. mlm bangun.. dinner.. then off to work.. kadang2.. bawak mak p spital la.. abah p bank la.. mak p Courts mamoth la.. beli barang umah kat TESCO ke.. Giant ke... tapi mlm sll kuar awal sket dari umah (wlaupun ofc n umah klang dekat jer..).. sbb?.. lepak BC lu dgn Cik Haya kita... ahaks!!..

so far.. being a Nighters... kewlll.. keje ok.. team mate sume ok...

u respect them.. insyaAllah.. they'll respect you....
u help them.. insyaAllah..they'll help you...
posted by Milia Amran @ 3:36 AM   0 comments
Best Cat's Video!!
Tuesday, July 21, 2009
YOU ALL MUST SEE THIS!!!!!


posted by Milia Amran @ 9:25 PM   0 comments
Pelokkkk

ni... aku dgn Baby Boy aku.. BRONT.. dia kalu ngantuk giler... tido pelok dia... sah sah dia tarak hal.. lagi sedap di pelok.. lagi sedap dia tido... sampai pagi pun boleh dia melengkor kat tiak aku.. suka benor bau tiak aku gamak nyer!!...

begitu juga dgn orang.. kalu tido kena pelok memang besh kan...

kalu aku tido dgn anak sedara aku... memula jer dia org tido pelok aku... lps tu... GEDEBUK!!.. tangan hempap dada aku ... (tercabut jantung aku)... GEDEBAK... kaki tendang aku... (leper bontot aku..) pernah sekali.. aku lari dari tido dgn dia orang.. ahaks... tapi kalu dgn Una n Nabiha.. ok... siap leh berborak tu sblm tido.. bygkan.. aku yg dah matang ni borak dgn budak darjah 5(Nabiha) and darjah 3(Una).. apa topik?.. memacam!!.. kalu org yg biasa tgk aku borak dgn nieces aku.. tau sgt dah la.. soklan aku sumer soklan membuli jer.. ahaksssss.....
posted by Milia Amran @ 8:06 PM   0 comments
Mak n Siblings

first of all.. aku mintak mahap ek.. gambar ni ada blur sket.. (infact bkn blur sket... mcm blur banyak...)...

mak aku ni ada 6 adik bradik...
Sulong - mak aku
2nd - arwah Pak Ngah Rani
3rd - arwah Mak Lang Halimah
4th - Mak Uda Fatimah
5th - Arwah Pak Andak Ismail
6th - Ucu Esah

kalu dlm gambar ni ada 4 jer...
dari kiri.. arwah pak andak aku(meninggal dua minggu yang lepas), mak, uda n ucu. nnt aku cari gmbr arwah pak ngah n arwah mak alang aku ek...

ntah kenapa.. bila tgk gambar ni.. tingat plak kat pakcik2 n makcik2 aku ni.... kalu bergurau... dah macam kawan2 jer.. eheheh... slumber dog je....

skrg ni.. mak aku ada dua adik jer.. Uda n Ucu... sure raya tahun ni bertambah sayuuuuu....
posted by Milia Amran @ 7:52 PM   0 comments
Anak Jepun?

meh kenal kan....ni la NORHANISA DAMIA SHAKIRA... anak sedara aku (belah abah). cumilsss...rupa anak jepun!.. ahaks....
posted by Milia Amran @ 6:19 PM   0 comments
Cedap nya..lauk ku
ni ikan baung masak asam pedas melaka...


ni plak. pucuk manis + daun soh + keledek, masak lemak


pucuk ubi yg di celor...


ikan kembung masak asam rebus bernenas


yg ni plak.. men menu aku..tsambal tempoyak. perak stylo!


hahha..apo kan daya... lauk ku memang cedap2...tu sbb aku masak!.. kalu mak aku yang masak... alahaiiii.... mak mertua jln kat belakang memang den tak nampak!! (atter..sapa suh jln blkg...cuba jln dpn...sure npk... ahaks!)..

korang nengok gambar jer dah la ek.... kalu imaginasi tu tgi... rasa2 la di ujung lidah..di tepian bibir.... make sure ada tisu stendby lap ailio jejeh..... ahaks!!!
posted by Milia Amran @ 5:54 PM   0 comments
Sesuatu...
Sunday, July 19, 2009
dalam kebuhsanan time lunch (daaa... time lunch aku kul 5 pagi... apa aku nak buat selain dari aku bertenet... tupun geng ramai yg di buai mimpi2 enak.. aku jer yg bersekang mata...) aku bukak one of my link blog la.. most people would know this blog la. REDMUMMY.com anyway.. aku bukan nak cakap pasal Celebrity Blogger ni sebenornya... cuma one of the article there caught my sepet eyes la... korang baca kat sini --> REDMUMMY

aku setuju dgn apa yg RM tulis.. orang yg tak merasa.. tak akan tau.. orang yang kena jer akan tau..

to forgive is easy.. but to forget.. is the hardest thing to do.. kita memang tidak sempurna.. tapi kita cuba sebaik mungkin untuk jadi yang terbaik.. untuk diri sendiri. untuk family.. utk kawan2.. utk orang yg tersayang.. dan untuk semuanya... dlm apa jua benda pun.. dlm apa jua bidang pun...

memang orang akan kata... orang yg tak boleh melupakan itu.. hati dia kering.. hati dia keras... tapi.. kalu kasut kita sama size.. cuba la pakai.. cuba la rasai...

apa2 pun.. kemaafan tetap di berikan... tapi sesuatu itu tidak akan.. dan tidak mungkin akan kembali seperti sediakala... jalan sudah tidak seiring.. sudah tidak sehala... cara sudah berbeza..
posted by Milia Amran @ 5:26 AM   0 comments
Broery - Cinta
Saturday, July 18, 2009

I KNOW SOMEONE WOULD LOVE THIS SONG!.. for you my fren...

posted by Milia Amran @ 6:02 AM   0 comments
My Favourite...Sheila n Broery
posted by Milia Amran @ 5:48 AM   0 comments
3 Orang
Friday, July 17, 2009


heheheh....apa yang 3 orang??..ni aaa...3 orang untuk membetuikan lampu kete aku.heheh...lawak gak sebenornya... kena rm5 jer... skru lampu tercabut... tu yg lampu aku terkulai layu keluar..heheh... so bawak p pomen otw balik dari pasar malam tadi....
posted by Milia Amran @ 8:10 PM   0 comments
My Lunch...17th July

tempe goreng garing..



ayam masak lemak cili api



sayur chap choy..


ikut asal.... menu aku yg asli..sambal tempoyak, petai, sayur asparagus, ayam masak lemak cili api.. tempoyak n petai memang ado la.. tapi gmbr tak ado..hahahah...kang korang naik muak lak tengok tempoyak atter sejak kebelakangan ni.asik gambor tempoyak jer kan...

ptt aku goreng sayur asparagus..mmg dah goreng pun..lom sempat amik gambar, kucing aku p panjat cabinet dapur aku! maka terbalik la sayur aku itu frust bukan kemain.masa sedap2 dah tu... so selepas aku buang... baru aku tingat nak amik gambar...ampes!!.. nasib baik ada sayur len dlm fridge..so aku goreng la lain....aku kan kalu mkn kena bersayur.. tak ada kalu tak lengkap hidangan aku. yang tempe tu plan mengejut.. mmg ada dlm fridge tu gak... tertiba tingin lak.. ku goreng garing2... mkn dgn tempoyak!!... aiyooooo...sedap nyer... nasib baik aku beringat kuantiti nasi aku!!..hahah...kalu tidak mo bertambah2 aku makan...bila mkn sorang2 mmg macam tu...leh beringat...cuba makan beramai2....sedap nyenduk beround2 lagik!... ahaks!!!!!

posted by Milia Amran @ 2:50 PM   0 comments
Menanam Secara Cyber
Thursday, July 16, 2009






ok..korang ada join FACEBOOK???.. kalu ada..surely korang tau pasal ni... penanam secara cyber...ahaks!!!.. atter nak tanam di tanam real...mana la kak ni ader duit dek non.....so..tanam secara cyber jer la.. sambil mencari peluang utk mencuri hasil tanaman kengkawan..ahaks!!... atter kawan pun suka curi hasil tanaman aku!!

setakat ni...aku ada ENAM LADANG... ye aku ulangi.. ENAM LADANG,... aku ada Fantasy Farm, Farm Pals, Barn BUddy, MyFarm, FarmVille and FarmTOwn.... semua nam2 ni... perlukan perhatian aku!...ahaks....kalu tidak..asik kena curi jer..apa kes.. penat aku menanam.. meweeding...meNyahBug..menyiram.... tu blm masuk yg aku kena gembur tanah sendiri!!... ahaks.....

kalu korang ada facebook.. feel free to add me up.. ref name : NEAMRAN....

nnt kita leh berkebun bersama....apa tah lagi mencuri2 hasil tanaman kengkawan!.. yesssaaaaaaaaa
posted by Milia Amran @ 7:58 PM   0 comments
Matahariku...
posted by Milia Amran @ 4:59 AM   0 comments
Rihanna - Umbrella
posted by Milia Amran @ 4:56 AM   0 comments
Terlanjur Bercinta
posted by Milia Amran @ 4:48 AM   0 comments
Tips To Sheer Happiness
Wednesday, July 15, 2009
1. It hurts to love someone and not be loved in return. But what is more painful is to love someone and never find the courage to let that person know how you feel.

2. A sad thing in life is when you meet someone who means a lot to you, only to find out in the end what it was never meant to be and you just have to let go.

3. The best kind of friend is the kind you can sit on a porch swing with, never say a word, and then walk away feeling like it was the best conversation you've ever had.

4. It's true that we don't know what we've got until we lose it, but it's also true that we don't know what we've been missing until it arrives.

5. It takes only a minute to get a crush on someone, an hour to like someone, and a day to love someone but it takes a lifetime to forget someone.

6. Don't go for looks; they can deceive. Don't go for wealth; even that fades away. Go for someone who makes you smile because it takes only a smile to make a dark day seem bright.

7. Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you wants to do.

8. Always put yourself in the other's shoes. If you feel that it hurts you, it probably hurts the person too.

9. A careless word may kindle strife; a cruel word may wreck a life; a timely word may level stress; a loving word may heal and bless.

10. The happiest of people don't necessarily have the best of everything they just make the most of everything that comes along their way.

11. Love begins with a smile, grows with a kiss, end with a tear. When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're the one smiling and everyone around you is crying.


"ALLAH GAVE US TWO LEGS TO WALK, TWO HANDS TO HOLD, TWO EARS TO HEAR, TWO EYES TO SEE, BUT WHY ALLAH GIVES US ONLY ONE HEART? BECAUSE ALLAH GAVE THE OTHER ONE TO SOMEONE ELSE FOR US TO FIND AND COMPLETE EACH OTHER""
posted by Milia Amran @ 2:55 PM   0 comments
Aku RINDU!!!!

korang nak tau tak apa yang aku rindu???

kali ni aku bukan rindu pada orang!!

tapi aku rindu pada masakan MAK!!... uwaaaaaaaa


sejak mak patah tangan ni...mak tak masak... kalu aku di rumah Klang, aku yang masak. kalu aku balik dari keje... hidangan yang ada.. samada di beli atau masakan Tun(mak supervise jer)... tapi tak ada air tangan mak!!!...

memang la tulang mak yang patah dah bercantum kembali..tapi tak boleh buat keje lagi..apa tah lagi memasak....

rindunyaaaaaaaaaa....air tangan mak mana sama dgn air tangan Tun.. walaupun mak yg supervise... air tangan aku memang jauh sekali la...

aduhaiiiiiiii
posted by Milia Amran @ 12:29 PM   0 comments
Temu Pauh V2
Monday, July 13, 2009
ni la temu pauh yg telah di sagat dan di rebus dahulu

antara isi pati yg lain....

memang aku dah penah buat entry pasal temu pauh ni.... tapi kali ni...aku ulangi citer nya... atter aku suka makan temu pauh ni... esp kalu temu pauh ni di masak acar.. perghhh.. campur timun....karot..bawang...halia.. bawang putih... sedap nya...


kan aku ada ckp... balik dari ijok aku p umah nenek sedara aku tu...


aku di oper amik temu pauh.. apa lg... aku cam cakcing la... carik parang cepat2. (sblm oper di tutup)..puas la aku mengorek dan menggali (gali gali gali...bukan GAIA ek!) dapat jugak la sebekas....


ingat nak masak ahad tu... tapi disebabkan ahad pepagi.. aku p Melaka... then p Bangi untuk kenduri arwah ari ketiga... so aku tak masak la..


ari ni baru sempat nak masak.. aku blk keje pepagi tu.. tengok Tun.. pembantu mak aku, tengah menyagat temu pauh nyer.... (selamat keje aku...)... tapi pras la tak dpt amik gambar mentah nya...tapi bahan2 len aku ada gak la amik....





dan yang pastinya... gambar sesudah masak!!...


wa tell lu la.. sedappppppppppppppppppppppppp !! ada plak sambal binjai berulam petai... pucuk mengkudu and daun burung tenggek.....



and for desert??...cempedakkkkkkk mentah je....

posted by Milia Amran @ 3:48 PM   0 comments
Besday Present




ni la satu2 nya nenek sedara aku yg masih ada.... bulan nam ari tu besday dia... yg ker... erk...aku pun tak sure... biasa la orang dedulu kan.. tarikh daftar dan tarikh lahir tak pernah nyer nak sama... so last saturday, otw balik dari ijok.. singgah la umah dia... kita org bawak besday present utk dia.... apa??.. ala....sehelai kain... untuk di jadikan baju raya.... senyum lebar dia ..... hehehehehe.....

umah ni... dah macam umah aku gak... sendiri datang... sendiri masak...buat air... cari mkn... slumber badak aku jer la... dan juga.. bila dia oper suruh korek tanah untuk amik temu pauh lagi... menjelanak aku mencari parang!!... dan hasilnya???.. next N3!
posted by Milia Amran @ 1:13 PM   0 comments
My Dinner 10th July
Saturday, July 11, 2009

ni dinner aku mlm semalam...spageti meatball. npk tak meatball nyer????? hehehhe..puas aku menggelek menguli ball nya..... janji ada orang puji.. hahahahha
posted by Milia Amran @ 8:41 AM   0 comments
Happy Bday Twins
Wednesday, July 8, 2009
HAPPY 40TH BIRTHDAY....
TO
KAK NGAH N KAK LANG...

MAY ALL YOUR DREAMS COME TRUE AND BLESSED BY ALLAH S.W.T


LOVE ALWAYS...

UR LIL SIS..LIL BUT NOT SO LIL.. (heheh)
adik
posted by Milia Amran @ 7:00 AM   1 comments
Tribute to Gary
Tuesday, July 7, 2009
ni masa dia baby lagi....



uwaaaaaaaaaaaaaa....genap sudah seminggu GARY ilang... sah orang kebas jantan putih ensem manja aku ni!!...sedey oooo.. sudah puas ku mencari... sudah puas ku memangey.,....namun tida jua ku jumpa!!..uwaaaaaaaaaaaa.... sedey nya ati aku!!

masa dia kecik2... dia ni tiga beradik.. ada Gugel, Betsy n Gary... Gugel kena tinggal umah lama.. atter tak mo di pegang... apatah lagi kena tangkap... gary n betsy jer ada... ni anak Gina n Bront, first batch. betsy ada kat luar tu...sehat je...

gary ni paling manja dgn aku.... masa kecik2 tido dgn aku....sll memain dgn aku... selalu menyambut aku di pintu kalu aku bkk jer pintu. uwaaaaaaaaaa....sedey nya aku
posted by Milia Amran @ 8:58 PM   4 comments
Apa aku buat ....4 dan 5 July

ini lah bahan2 yang diperlukan untuk membuat pais tempoyak patin...



ini lah bahan2 yang diperlukan untuk membuat pais tempoyak patin...


ini plak. ikan yang tengah di perap... aku buat dua jenis ikan... ikan patin and ikan kembung itam.. memandangkan aku sorang jer yg makan patin ni...mak n abah tak makan


ikut tukang ajar... bungkus dlm foil.tapi aku oter sket... aku buat dgn daun pisang!



ni lah abah yg kekenyangan,.....


ini plak inti kelapa berdoyan... lenguh gak tgn mengacau hingga kering




ni bunga betik mentah


tadaaaaaaaaaaaa....ni lah hasilnya....kerabu bunga betik!!



bubur kacang ijo berdoyan...sedapppppp




t
empat gambar di atas ni..gambar mak kat kedai langsir di Klang....


ni kan week end... so dah tentu la memacam aku buat.. apa daaaaa

aku balik klang on the 4th... aku smp around 430pm..atter aku buat taik mata dulu... peluang yg ada gunakan sebaik mungkin!!

sampai klang...aku melepak dgn mak n abah...tgk2 bawah sangai kosong daaaa....rupanya mak n abah lunch umah k.ngah. frust gak aku....perut lapar dari pagi tak makan...kebetulan aku bawah roti sebuku...ku buat roti telor untuk minum petang... abah n mak pun makan skali...

malam..mak and abah p umah andak.. aku tak mo pegi...sbb aku tak sampai ati tgk keadaan andak aku yg makin tenat dgn penyakit nya... (FYI, andak kena kanser usus)

so malam tu aku melepak dgn haya... kita orang tak tau nak p mana..tapi tak mo lepak BC... buhsan gak la kan... so kita org p....jeng jeng jeng... jalan pasar malam Jalan TAR!!. kita org angkut Su and Ery and Adam skali...jalan2 dan jalan2. lenguh kaki berjalan...balik dari pasar...kami p makan char kuew teow kat Malis di taman bunga raya....pemes ooooo tempat ni.

balik dari makan...kami antar su sekeluarga pulang.... aku n haya??... hahahah sambung perlepakan kami di BC!! ke bC juo akhirnya kami ni!!!....

sampai umah kul 2 pagi!!...bukak pintu...ALAMAK!!! mak lom tido!!!....aiseh...kena tnyer la...aku muka sposen...nonong masuk bilik tidooooo

ari ahad... bangun awal oooo...kang kena marah lak...pepagi aku p pasar Jalan MOnyet di Klang..beli barang2 dapur and bekpes... aku belikan abah nasi lemak...untuk aku..nasi ambeng!!.. sedapnya nasi ambeng.... gambar tak amik lak!! next time ek... murah jer.. rm4.50... tapi pada aku berbaloi... byk nasi nyer...aku ser ser dgn mak... and abah... menyudu nasi aku jugak...nasi lemak dia.. dia sudu gak.. akhir nya..abah aku sengkak!!... hahahhaha

tengahari..menu aku... patin masak pais tempoyak... kerabu betik....mak suka sangat makan kerabu betik tu...aku pun..sedap sey....

lps makan...mak ajak p klang..nak beli langsir baru katanya... ok la.ku turutkan juo....dapat gak aku baju sepasang!!!...ahakssssss....

petang tu...atas keinginan aku yang meluap2...aku tingin makan bubur kacang ijo berdoyan...mak bagi rm10 p beli doyan..(senyum aku...)... so petang tu.... minum petang dgn bubur kacang ijo berdoyan la.... sesambil tu..atas permintaan mak...aku buat kan inti kelapa berdoyan.. bakal jadi kuih ketayap!!...


malam...melepak BC lagi dgn haya... sbb nak bagi langsir and baju kat kakak dia...nak jahit daaaa...
posted by Milia Amran @ 8:12 PM   0 comments
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures