ari ahad aku blk klang.... dgn harapan..ada orang masak utk tghari. heheh...sj jer aku smp time lunch.... skalik bkk sangai (tudung saji)...kosonggggg..uwaaaaa....abah n mak plan nak makan jln Hj Jumaat jer.... so. aku jugak la yg masak.. dgn kadar segera aku lenseng lengan baju...dan berperang di medan dapur... lauk aku simple... udang masak kari pekat..ikan goreng...pucuk betik celor ( mmg aku bwk pucuk betik mentah dari BB)..ulam petai... sambal binjai... simple tapi menyelerakan... abah makan bertambah...mak pun sama!.. si tun je mkn sket..cesss
ni udang masak kari pekat..
sayur meranti goreng bertempe
ulam petai
sambal binjai
pucuk betik yg di celor
yg ni pulakprojek senin.... lps keje.... aku masak daging dendeng...lauk lain..biasa je... tak perlu amik gmbr ahaks!!
daging masak dendeng
dan di kala petang...aku tingin makan kuih koci... buat inti berdoyan... dan hasil nya...taraaa.... utk pengetahuan semua...ni 1st time aku bt kuih koci.dan..MENJADI ler.. mlm siap bwk p ofc lgi.. hehehe...
kuih koci berinti doyan |
Post a Comment