My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Pelokkkk
Tuesday, July 21, 2009

ni... aku dgn Baby Boy aku.. BRONT.. dia kalu ngantuk giler... tido pelok dia... sah sah dia tarak hal.. lagi sedap di pelok.. lagi sedap dia tido... sampai pagi pun boleh dia melengkor kat tiak aku.. suka benor bau tiak aku gamak nyer!!...

begitu juga dgn orang.. kalu tido kena pelok memang besh kan...

kalu aku tido dgn anak sedara aku... memula jer dia org tido pelok aku... lps tu... GEDEBUK!!.. tangan hempap dada aku ... (tercabut jantung aku)... GEDEBAK... kaki tendang aku... (leper bontot aku..) pernah sekali.. aku lari dari tido dgn dia orang.. ahaks... tapi kalu dgn Una n Nabiha.. ok... siap leh berborak tu sblm tido.. bygkan.. aku yg dah matang ni borak dgn budak darjah 5(Nabiha) and darjah 3(Una).. apa topik?.. memacam!!.. kalu org yg biasa tgk aku borak dgn nieces aku.. tau sgt dah la.. soklan aku sumer soklan membuli jer.. ahaksssss.....
posted by Milia Amran @ 8:06 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures