My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Updating Old stories
Saturday, November 27, 2010

pergh...ni baru di kata kan bersawang.berabuk..berdebu... lama giler aku tak bukak nak update blog ni... aku pun tak tau la kenapa aku membiarkan blog ni... kata malas....ada gak... tak ada citer...ada. citer... tapi aku sendiri tak tau kenapa aku agak liat... maybe by the time aku duk ngadap laptop aku ni...aku dah tired giler..
macam2 benda..perkara... event... yg terjadi dlm hidup aku...ada yg baik...ada yg buruk...

aku nak letak gambar pun aku dah agak lupa and kompius.... so aku rasa...
this post aku combine kan jer apa yg aku ingat dan apa yg aku ada...... aku agak malas nak kategori kan mana2 gmbr dalam specific entry... so mintak mahap la ek...



1st thing 1st....abah was admitted into HTAR.buat TKR...dulu aku pnh buat entry abah masuk spital..tapi TKR tak jadi due to his BP yg naik...so skrg ni sbb dah stabil... abah buat TKR dia la...
btw, TKR - Total Knee Replacement.... seminggu lepas abah masuk spital... mak plak masuk DEMC....waduh..tambah penuh jadual perjalanan aku... dari HTAR ke DEMC...ke Selayang..ke Klang... begitu la keje aku...back n forth... penat oooo





then..kita ada Aidil Adha...Hari Raya Korban...kali ni aku buat korban di kanpung aku di Jeram Kuala Selangor... menu raya...stended...nasi impit..lontong...kuah kacang ayam...rendang ayam..sambal goreng.... laksa...ais krim ( tetiba lak masuk menu len ek...)



sebelum2 tu... ada aku update pasal wedding mamat a.k.a Ahmad Rashdan Ismail... ari tu buat kat umah pengantin pompuan... yg ni pulak... pengantin laki.. kami buat kat Dean PKNS di Kompleks PKNS Bangi.. ramai sedara mara yg datang..yg jauh..yg dekat...so bila sedara mara ni dah berkumpul..riuh la jadinya...sessi bergambar tak hengat.. hahhahaha









posted by Milia Amran @ 3:23 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures