My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Mengkuang..
Wednesday, October 6, 2010

korang pernah tak tgk orang berubat lagu ni??..

ari raya ari tu...ada kawan mak sorang ni datang beraya.... citerpunyer citer... terbuka la citer pasal berubat menggunakan mengkuang... Ustaz tu kata.. ni utk orang sakit buah pinggang...

mak aku kan ada sakit ni..so... kita berusaha la...

puas aku merayau CM cari mengkuang utk mak... kena beli topi dan tikar mengkuang...

cara nya.. seperti di gambar... kena berselubung dgn tikar tu di tengah panas... kena duk utk at least sejam la... sebelum berjemur tu kita kena minum air byk2... lps berjemur pun kena minum air byk2...

berkesan atau tidak... aku tak pasti la... setakat ni.. mak aku dah buat utk 2 minggu.. kena tgu result next checking dia 13hb ni dgn PathLab.. utk mengetahui ketinggian keratin dlm buah pinggang nyer.....
posted by Milia Amran @ 9:28 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures