My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Berbuka di Luar
Sunday, September 12, 2010


2 days before raya.time aku berbuka dia luar...hahhaha..ni jer time aku off....

so 1st day.... aku berbuka di BIG PLATE, Subang Permai...Buffet Ramadhan..RM33... the food was ok ok jer... dulu aku aku mkn buffet situ..sedap... tapi kali ni...rasa dia kureng sket la. tekak aku macam tak terima sgt.... variety kureng... tak replenish sangat dan tak dgn cepat.... choices sgt la limited....

dessert dia kureng... byk jelly jer... yg to me... rasa semua lebih kureng sama.. cuma kaler bentuk n cara presentation yg berlainan....

yg aku tak thn tgk...ado sorang mcik ni...punyer la tamak n gelojoh... amik desert in a cup punyer la byk smp tak leh bawak dgn betui dan mengakibatkan dessert ni jatuh...berderai kaca....

aku tak hengat sgt apa yg di hidangkan.since this event took a week ago... been bz lately...lambat nak menghapdet blog aku... well...better late than never ait!!..



2nd day.... thanks to Kak Ngah....aku dapat 2 voucher berbuka di Buffet Ramadhan Grand Blue Wave Hotel in Shah Alam....

yg ni...BEST!!!.food was good....byk pilihan... byk variety..yg paling aku suka... dia nyer pecal jawa...and kambing bakar... perghhhhhhhhhh...mengulang yg tu jer.. dessert dia mmg berjenis2.. aku naik rambang mata tengok....ada tradisional...ada modem...sumer pun sedap...

Note : aku dah tak ingat gmbr mana goes to which day...so aku collage kan jer sume... hahhaa..jgn marah...
posted by Milia Amran @ 8:08 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures