My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Bersawang....berkulat...bercendawan..berdebu Part 1
Thursday, March 11, 2010
perhg...ada part2 tu... tak tahan..tak tahan...macam banyak benor nak di update kan.... but let me remind first la gambar memang tak ada la... kalu ada pun..gamabr hobi aku aku...ahaks..memasak!!...

1st issue to update...my laptop crashed....arghhhhhhhhhhhhh....one year nyer pics...gone with the wind... kena reformat...tried to soft format...dgn niat nak selamatkan data2 yg penting ni.... tapi tak dapek den nak nolong diri den.... kena jugak hard format.... but i was lucky..all the drivers...ada dlm simpanan...so tak la susah payah nak cari2 drivers nya...

bila dah format semua...baru la laptop aku ni bernapas semula..

2nd issue....PINDAH RUMAH.... hahha... it seems to be my yearly activity la...haha...kali ni...aku pindah mana?... location ada la rahsia...hahah.... org2 yg tertentu jer perlu tau kan... teruk jugak aku kena mengemas....mengpack.... dah apa2 yg patut aku kena buat la.... dgn kena mencari rumah nya... cari lori..pindah astro...streamyx..(after two weeks... my Streamyx and phone line..lom ada- damn TMP...janji 2minggu....ni apa kes.... kang aku serang TMP mengamuk kang...kang.....)..ni bab mengemas sebelum nak kuar... bila pindah masuk umah baru...satu hal... umah tak siap!!..uwaaaaaaaaaaaaa...tak dapat nak basuh masa pindah masuk... ongoing construction... mlm baru setel...so membasuh umah sampai kul 3 pagi.. punyer la semput penat... abes membasuh...masuk part mengemas lak..DAMN!!!...tak ke lagi penat tu!!... arghhhhhhhhhhhhh.......Alhamdulillah... smp la ni..umah dah abes kemas...walaupun aku rasa..ada few more things that i could do better...

tang pindah randah ni...kali ni aku terpaksa...dan dipaksa...meninggalkan kucing2 aku... sedey nya ati aku..tak smp ati..aku nak tinggal kan Drake...Cleo..Cik..Chico...tapi apakan daya..umah baru tak membisakan aku membela kucing dgn byk.... so yg aku bawak..Gina..Grace and Gooey... sedey ooo masa nak tinggalkan.... esp tgk muka Drake..muka jantan aku sekor tu...sayu jer.... :(.. enuf abt them.... kalu tidak aku nangis golek2 sini... baru menaip pasal depa pun aku dah bergenang..tapi before aku tinggalkan depa..aku mintak maaf kat depa dgn tindakan aku...dan aku tinggalkan jugak makanan sebyk yg boleh...

Gina... dah lama aku tak kasi dia kuar umah...or kucing jantan masuk umah.... tapi ari tu... on the 2nd day aku umah baru...dia branak sekor!!. tak ke hairan bin ajaib ni.... camner tu??.. anak dia sekor jer.... PUTIH ..bertompok hitam di kepala.... sebijik mcm Bront ( di mana la ko merayau smp tak blk umah!!).. bulat!!... geram jer aku tgk... JANTAN lak tu..hehehe...aku bagi nama dia HENSEM!!!...amcam??.. besh tak nama dia??. hehehe...

Kucing2 aku skrg ni tak bebas berlari dlm rumah... abh sponsor banglo 3tingkat utk depa.. so skrg ni sll berkurung la... kadang2 aku kasi depa kuar main2 dlm umah.. punyer la excited dpt kuar.... berlari sana sini.... main2...seronok aku lihat...janji kucing aku dpt exercise....kesian gak kat depa asik berkurung jer kan....

skrg ni...dari umah ke ofc... tak jauh..dekat jer... heheh..ok kan.kan

to be continued.....
posted by Milia Amran @ 5:09 AM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures