My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Mari Kita Memasak 1....
Monday, January 4, 2010
ikan parang masak asam rebus tempoyak


masak lemak sayur pucuk geti berkeledek



ikan sembilang masak asam rebus tempoyak


masak asam rebus ikan bebolos


masak kicap ati dan pedal ayam

ari ni.... since aku cuti.... aku kena masak la kebetulan aku kat Klang...

seawal pagi aku bangun.. bawak abah p spital utk cek up lutut nya.... aku tinggal kan abah kat spital. aku shoot p pasar klang. beli ikan...sayur..santan...bawang...buah2an.. utk umah klang...

since abah blm call aku lagi .. aku mula la operasi memasak ... abes jer aku masak... abah pun call... kena la p balik ke spital utk mengambil dia.

sampai jer umah abah ajak makan... dia lapar la tu. plus tak tahan bau tempoyak yg meradak2 ke lobang hidung tu gamaknya... sedapppppppppppppp......

bertambah aku tengok abah makan....

oh ye... kenapa ada dua masakan tempoyak aku??.. abah tak makan ikan sembilang... yg tu aku punyer!!!... so sebab tu aku buat kan dia ikan parang.. utk mak plak... ikan bebolos tu....

petang tadi aku buat hotdog utk kita org minum petang... tak sempat amik gambar daaaa... laju jer masuk perut nya. ahakssss

esok plan nak buat rebus ubi kayu... makan dgn sardin lak... heheh...tguuuuuu aku psot kan gambar nya,....
posted by Milia Amran @ 9:48 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures