My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Pening
Wednesday, May 27, 2009
aku tengah pening... pening memikirkan..... MENU!!!

hahhaha... macam la besar sangat kes nyer ek...

well..sabtu depan.plan kami adik bradik nak buat besday abah kat umah aku,... tapi main course would be from me la.. yg len tu bwk side dishes and kekker jer la. so diaorang tgh tgu apa menu aku....

ni yg aku tengah pikir...western?... local?..chinese??... aiyooooooo... indian?.. sapo plak nak buat tosei 30 kpg!!!.. hahahah...

kalu western....aku igt nak buat seafood carbonara... salad.. baked potatoes.

kalu local....aku nak cari sayur2 kampung.... buat sambal belacan..ikan bakar...air asam.. ulam2.

kalu chinese...erk...NO IDEA..

kalu indian....ingat nak buat tosei?...idli?.capati?.... aiyooo... tumbuh muscle aku ni kang menguli...

korang ada idea?... ada cadangan?.... meh la..tolong la.. bagi aku!.

BBQ aku tak mo buat.. penat aku nnt!.

apa ek?. pikir2...baca2 mag.... surf2....cari idea!!!
posted by Milia Amran @ 2:41 AM  
1 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures