My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Makannnnnnn....
Saturday, April 2, 2011
my peveret topic la.... hehehe... kali ni kita kongsi some home cooking ek....

apo tak percaya??.. ni masakan akak ok!!!..


1st dish.... pecal... on of my feveret la... aku kan spesis suka makan sayur...so sayur2 mentah kunyah2 ni memang sedap!!!..



yg ni plak... ikan goreng kerisi.... ikan ni fresh...so bila goreng garing2 macam ni,,,, memang sedap and manissssss


ni plak.... kari kerang campur terung.... sll aku kerang masak sambal atau rendang...kali ni saja makan kari kerang...sedapppp


ni.... pedal ayam goreng kicap... sedap... cuma aku di tegur pasal tak potong pedal tu kecik2 sket,,, hahaha.,...



yg ni soto.... bkn aku masak.. ni maid aku masak kat umah klang... saja taruk gambar ni.. sbb dia suka tgk gambar2 dlm blog aku... apa???.. maid aku bkk internet??.. bkk bila aku ada umah jer la... and dia suka suh aku bkk blog aku... dan juga cari gambar syamsul yusof...iskkkk





posted by Milia Amran @ 12:54 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures