My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Besday Abah
Monday, May 24, 2010

ni kira besday kek abah la...aku silap tak rendam dgn kunyit jd pulut kuning...kalu tdk..sure cantik lagi kek pulut aku ni...




besday abah sepatutnya 21st May... tapi kita orang celebrate on the 22nd. kekonon nak buat surprise utk abah la... sorang bawak satu dish.....

mak buat laksa..
long buat trifle and cup cakes..
k.ngah buat yong tau foo..
k.lang buat nasi goreng cina and air bandung
aku??.. aku buat pulut and rendang daging/limpa/paru..

memang byk makanan nyer.. yg makan pun 22 orang je... ehhe...\

dapat la bagi haya sket... cikgu normah sket..ucu sket.. yg lain..abessssssssssssssss....

memang cukup meriah malam tu..walaupun acara tu utk kami anak beranak jer... smabil mkn..sambil tgh final AF... hehehe. tapi haram aku tak ikut lagu2 AF tu.. tak dpt nak dgr ler.sume dok pakat berborak mcm nak roboh rumah...yg senyap... abg2 ipar aku.. ahhaha...bak abah sll cakap... BILA ORANG JERAM BERKUMPUL... hahah... tu tak masuk ucu anak branak kalu ada... lagi kecoh umah.
posted by Milia Amran @ 8:08 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures