My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Finally..Green Lite
Monday, May 17, 2010

punya la lama aku menunggu... bukan takat menunggu ajer... memujuk... meminta.... tak dapat dapat gak... dah akhirnya... dapat gak... heheh... punyer la suker.. kembang ati aku when finally aku dapat green lite ni...

korang musti heran green lite utk apa kan.... well... aku kalu nak potong rambut.. rebonding rambut ker... kena ada kelulusan pihak atasan...nak dpt potong rambut 3 bulan lps pun... mcm2 alasan yg aku bg.. ye la. kan skrg ni musim panas. pening pala aku...

so... jumaat ari tu...aku dpt lampu ijo lagi utk rebonding rambut...yehaaaaaaaaa....dgn segera sabtu tu aku pegi!!.. punyer la azab nak lps area umah aku tu... jem gilor.... gara2 accident di rawang. hajat hati nak buat kat pekan rawang... tapi di sebabkan jem tu. aku pusing arah ke KL...

aku bukan buat di kedai bernama.. kedai biasa2 jer tapi sijil kelulusan dia.. pergh...deret!!.. budak yg buat rambut aku tu pun peramah.. dan byk bg aku nasihat utk menjaga rambut aku. harga??.. tak mahal.. murah2 jer.. yg penting... aku puas ati dgn hasil nya...

la la la la... aku berambut baru.... hahahah...
posted by Milia Amran @ 3:45 AM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures