My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Bersawang
Tuesday, November 24, 2009

pergh...bersawang dah blog aku ni... bkn tak der citer... ADO.. tapi..bak org len kata PENYAKIT M datang.... ahaksss...alasan!!!

ari tu aku blk klang...semata2 nak bwk abah p pasar utk beli barang basah utk raya aji ni kan... petang tu.. aku tingin nak makan puding roti. hajat ati nak buat style Naked Chef... tapi hajat badan aku yg malas ni... aku buat yg simple je... ( gmbr sebelah bkn menunjukkan puding aku hanget... tapi terlebih gareng...aku suke yg gareng2)

aku buat tak byk.. sebuku roti jer...hajat ati nak bawak p ofc mlm tu... tetapi!... anak2 sedara aku balik. mentang2 cuti skolah kan.... sume pakat nak dok umah wan smp raya aji ni... makanya... puding aku tu... tak smp ke ofc... depa mkn skali duk hadap je... ahaks....

nabiha...siap cium aku ucap TQ...sbb buat kan puding roti tu...sedap katanya!!..kembang gak la lubang hidung aku...dan puas ati aku.. bila orang mkn abes.... dan puji!!
posted by Milia Amran @ 7:38 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures