My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Mak jatuh lagi....
Sunday, November 8, 2009

ntah la... tak tau aku nak kata apa... mak aku jatuh lagi.. kali ni jatuh tangga kat SKMC (Sri Kota Medical Center), camner leh jatuh...aku pun kurang pasti la....

as usual mak aku p rutin cek-up dia.. otw nak trun tangga p kete ( abah tgu dalam kete)... dia jatuh..berlari guard situ menolong mak...

dan akhirnya... tangan mak aku bersimen!!.. patah di tangan yg sama. lokasi yg berlainan... isk.iskk...

nasib baik Tun dah ada skrg ni... tak la teruk aku kena berulang alik ke Klang-Rawang-Keje... tapi aku tetap kena balik Klang sll.. ..
posted by Milia Amran @ 12:36 AM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures