My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Zoo Negara
Monday, November 2, 2009











ahad lepas.. aku, Su, Eri and Adam pegi melawat ZOO NEGARA . Giler lama aku tak pegi. aku rasa last aku pegi... masa aku Darjah dua... ahahha..kira2.... berapa puluh tahun aku dah tak p Zoo.. berkeluasan 100 ekar... pergh... besar gak... tak tau la berapa kilometer aku jalan ahad lepas. dengan cuaca yg panas terik.. berbotol2 air masuk... penat sey...

binatang2 rata ari tu aku tengok sumer buat tek mata je.. mungkin sbb cuaca yg begitu indah untuk mereka2 ini tido... tak aktif langsung... isk..isk...

tapi aku rasa.. musim mengawan gak!!. hahah sbb byk gak yg kandang2 yg jantan2 nyer tengah sibuk jet yg betina nya...ahaksss...

Zoo negara ni byk lagi yg kosong.. yg masih perlu di sini.. kawasan yg masih perlu di perlihara dan di perbetuikan serta di percantikan dan di perindah kan... kesian aku tgk haiwan2 ni.. mcm ada yg tak terbela jer rupanya....

Adam seronok tengok binatang2 tu.. esp tang bg makan kat... apa ke benda nama binatang tu... rusa? seladang??.. ntah la...aku tak brp nak ingat lak... tapi kita org leh beli food dia RM3 consist of carrot and keledek... bagi suap kat mulut dia.. lidah yg kuar.. tu diaaaaaaaaaaa... takut sey tgk. tapi tak yah tgu Adam jer yg seronok...aku pun seroonok gak....puas ati gak la bayar rm20 tu..
posted by Milia Amran @ 8:16 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures