My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
tomato sos
Tuesday, February 10, 2009

korang tau..aku ni dari kecik sampai membesar dengan jaya nya ni, dok makan sos tomato je. itu kira salah satu benda wajib bila time makan. tp kalu mkn luar tu aku tak la manyak songeh nak mintak sos tomato tu. tapi kalu kat umah...time makan... botol sos tomato kena kuar la. kalu kat umah aku ni botol sos tomato lagi besar dari sos cili aku!

dulu kecik2... kalu p skolah... bekal aku.. nasi putih..telor mata kerbau...kicap..dan SOS TOMATO. pada aku dah sedap. kecik2 mak buat kan..bila aku naik darjah tiga...aku buat sendiri jer dah... telor goreng snd... nasi masak snd... buh bekal snd... kunci umah pun dah ada set snd.

igt lg... masa aku darjah satu...long djh 6, kak lang n kak ngah darjah 5... aku sll kena datang awal... bila dah awal...aku makan bekal aku... time rehat...aku mula menggagau lapau... nak membeli tak suka nak berebut2..so...aku sll cari k.ngah dan tapau bekal dia! hahah...bekal dia sama jer dgn aku!! nasi kicap tomato sos telor mata kerbau!!

antara hidangan yang wajib kena ada sos tomato ni...bila makan, masak lemak cili api, kari, masak asam pedas... pergh..kalu ada tomato sos...perghhhhhhhhhh..... sonok bangat!!

all time peveret tomato sos aku brand DEL MONTE ( tu sbb aku montel!!) tp skrg ni cam susah sgt nak dapat brand ni.. so aku sll go for LIFE or KIMBALL je MAGGI nyer aku tak suka sangat.. pada aku tak sedap!
posted by Milia Amran @ 5:28 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures