My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Makan Lagi..
Saturday, January 31, 2009
ok...kat BB ni ada satu kedai makan ala cina...memula ingat kan owner dia cina mualaf... tp rupanya tokeh nyer melayu..cina mualaf tu hanya la pekerja dia yang masak sumer2 la.... sumer chinese style...kari kapla kan dia memang marbeles la.... tofu stim dia pun sedap... yg len tu lom sempat try ari tu...so semalam aku decided to try la..konon nak makan ikan stim...tapi tak ada plak..yg ada... mee curry..mee sop...laksa.. wantan mee..nasi2 grg...


ni la laksa dia


anyway... aku decided to try laksa dia..not bad gak la...



ni la mee kari dia



kawan aku tu..try mee kari... pada aku tak la sedap sangat....sedap lagi mee kari kat kopitiam Golden Cow tu.
posted by Milia Amran @ 9:09 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures