My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Bio Sanitary Pad
Wednesday, February 4, 2009
isk...apa tajuk aku kali ni?.. hahahah... tu la!!... yang ni khas untuk kaum wanita shj... yang kaum laki..boleh la baca untuk menambah pengetahuan... boleh la korang membeli kan untuk wife...tunang...gf... heheheh...

ramai wanita skarang ni mengalami masalah kegatalan... kepanasan.. dan kesakitan ketika haid. kalu korang nak tau... ini adalah akibat pemakaian pad yang tidak sesuai dan tidak telus udara.... kita kena pilih yang elok...produk yang cuba aku ketengah kan ni... ada lah FC BIO SANITARY PAD. Ia mengandungi ramuan herba asli yang istimewa.

Apa bahan dia??
  • Mai Fang stone - menghilangkan bau, membasmi kuman dan mencegah jangkitan kuman
  • Peppermint - membuang angin perut, mengurangkan kepanasan,mencegah kegatalan, menahan sakit dan mengurangkan rasa tidak keselesaan ketika period
  • Ming Fang - menyingkirkan toksik dan menyingkirkan bekuan darah dalam rahim
  • Bing Pian - mengurangkan kesakitan dan tekanan ketika period, mengurangkan kesakitan otot da sendi serta mencegah pembiakan kuman
  • Kuai Mu You - mencegah penyakit kulit, membantu pengedaran darah dan melegakan kesakitan pinggang dan belakang

Pad ni berkesan tau. Ia dapat mengurangkan dan menghilangkan senggugut, kitaran haid tidak menentu, masalah bau bauan, kuman, jangkitan, kepanasan, mengecutkan rahim, dan juga meningkatkan sistem pertahanan badan

korang kalu berminat dgn produk ni..boleh la kontek aku!!
posted by Milia Amran @ 12:15 AM  
3 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures