My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
BBQ SMCians 010111
Wednesday, January 5, 2011
mlm new year tu layan bunga api kat tepi bangunan yayasan selangor.... atter nak suh aku masuk town??.. mintak mahap la.. tak koser aku dgn jem2 tu...

anyway... ni bukan nak citer pasal mlm tu... ni nak citer pasal keesokan ari nya...apa event???... BBQ bersama2 x-SMCians 1990... dan aku selaku CHIEF... ye aku ulang.... AKU CHIEF... aku koordinate BBQ/POTLUCK... ada gak yg awal nyer nak dtg..last minit cancel... ada yg dtg last minit bagi tau pun ada...

menu patut nya simple je... menu BBQ... tapi POTLUCK dia.. perghhhhhhhhhhhh..... macam nak bagi makan satu batalion...ada yg bawak cocktail...sosej...buah2an..nasi lemak... coleslaw...mushrom soup...murtabak...dadih....dan mcm2 lg.... yg di bakar...udang...sotong...ayam.. ikan.... sos dia... ada blak peper..thousand island...cili sos.. boiled brocoli/carrot/cauliflower....

aku sepatutnya datang awal... tapi sbb ada hal2 g tak dpt di elak..aku smp ngam2 time nak start,,..api tak hidup?.. ler tgu chief baru apinak idup...maka nya BBQ start lmbt... tapi meriah berborak...

tingat zaman sekolah2 dulu.... gelak...gelak..ketawa..ketawa...posing posing.. ni pun separa jer gmbr aku dpt... so aku load apa yg ada dlu la ek...

sebelum aku terlupa UCAPAN TIME KASIH BYK2 PADA TUAN TANAH PN.ZANA ZENDOT bersetuju menyelerakkan rumah baru nya utk kami...

selepas ni rumah sapa???... kita tgu dan lihatttttttttt
















posted by Milia Amran @ 6:38 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures