My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Seharian Di Ikea
Tuesday, September 8, 2009




ok...kali ni...aku ikut long p IKEA di Dsara... kononnya nak tengok design bedroom.. dapur... and buy few small2 items la... long kan nak pindah umah baru... so nak rebonate(kata Nabihah). so sekarang ni tgh cari2 contoh2 design yg sesuwei la... penat gak jln2 dlm bulan posa ni.. mo serender ..

ada ketika tu aku n long terpisah lak dalam keramaian manusia kat IKEA tu.. nabihah dgn aku... kol kol long... leh lak tak dpt.... ghupernya. dia tak bwk handphone.. ampesssssssss... tetiba AN tepon aku..suruh cari long kat bahagian langsir.ahaks... dia tak ingat number aku.. ( atter..aku ingat bebnor la nombor dia... nombor abah pun tak ingat..).

bila dah bayar tu... kita orang lalu dekat tempat karipap dia....alahaiiiii...sedap nya bau.....long beli setgh dozen untuk acara berbuka....

balik kita orang p Giant seksyen13 mencari bahan untuk berbuka posa kang... tau apa kita nyer menu???.. STEAMBOAT!!... and nasi arab... of coz la ada kuih muih kan.. ada kuih tepong pelita.. roti john, pulut berlauk...air tebu... air limau.kopi... ni baru utk aku, mak, abah, long, AN and nabihah berbuka... lom lagi yg lenlain tu.. tu sebab aku kata. kalu family aku berkumpul..serupa KENDURI makan nyer... meriah nya.... . kalu orang tak biasa... pening tengok kita orang.. tapi apa2 pun..aku bersyukur.. sbb.. family aku close with each other.. family aku jenis tak berkira.. family aku jenis tak mengungkit... family aku boleh berkongsi.. family aku adalah family aku.....
posted by Milia Amran @ 2:00 PM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures