My life....My way... My Style....ME!!

jurnal about my life.. my feelings... my style... my preferences... so what???

 
Advertisements

My Love...
Allah s.w.t, Parents, Families, Friends, Purple, Cooking, Cats, SomeWan
My Old Blog

Milia @ Friendster

My Music


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com

Pics
Geng Memasak
Say it all out

ShoutMix chat widget
Hari Spital Abah
Tuesday, March 3, 2009

ok... aku kena bangun pagi dooooo pasal ni.... aku kena bawak abah p spital HTARuntuk rawatan abah. sesapa yg kenal family aku tau problem abah aku ni... saraf tulang belakang and lutut. doc dah suggest to buat operation.. tapi abah nak pikir dulu. ntah la.. tak tau apa yg di pikirkan.. next appointment would be on 22nd June.

utk x-ray abah..proses nya cepat.. tapi nak tgu doktor pakar tu aduhai.. aku jadi sangap menunggu.. giler!! pukul 9.30 doktor nya tak sampai lagi... pukul 10 baru tiba. dah la aku tercongok kat HTAR since 8am. dah la tu..orang punyer la ramai.. tempat duduk tak dpt!. aku bg la peluang org yg memerlukan kusi tu duduk..aku berdiri tepi dinding je. sampai la aku tersengguk2 smbl berdiri tu.. beli paper pun tak guna..sbb lps tu paper tu yg mcm baca muka comel aku ni....

lps jumpa doktor..nak p farmasi lak amik ubat..aduhai.. q panjang giler.. abah mls nak tgu lagi ( mengenangkan mak sorang2 kat umah... mak tak brp sihat)....

by 11 setel... balik....
posted by Milia Amran @ 1:37 AM  
0 Comments:

Post a Comment

<< Home
 
My Counter
HTML Hit Counters
Website Hit Counter
About Me

Name: Milia Amran
Home: Klang, Selangor, Malaysia
About Me: I am what.. I am.. http://www.facebook.com/neamran
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© My life....My way... My Style....ME!! .Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Car Pictures